Doe mee met de Rotterdamse Klimaat Alliantie

Sluit je aan bij de beweging die Rotterdam energiezuinig, duurzaam en gezond maakt!

Vind jij ook dat de volgende generaties recht hebben op een energiezuinig, duurzaam en gezond Rotterdam? En heb je een mening over hoe we dat voor elkaar krijgen of wat er in ieder geval moet gebeuren? Sluit je dan aan bij de Rotterdamse Klimaat Alliantie!

De alliantie is een beweging die we samen op gang gaan brengen om de energietransitie te versnellen. Meld je aan via onderstaande knop en vertel ons jouw wensen en ideeën voor de Energieswitch in Rotterdam. Terwijl je dat doet kun je je gelijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het informatiepunt Duurzaam van de gemeente Rotterdam om je vragen en ideeën voor de Energieswitch te delen, of je wensen posten op social media met #energieswitch010.

Activiteiten

Rond het klimaatakkoord worden allerlei activiteiten georganiseerd voor allerlei doelgroepen. Wil je meedenken? Meld je dan vooral aan!

Stadsgesprek Rotterdams Klimaatakkoord
De maatregelen van de eerste versie van het klimaatakkoord zijn op dit moment doorgerekend. De Rotterdamse Klimaat Alliantie praat ons bij over de tussenstand.
Wanneer: vrijdag 27 september 2019
Waar: Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam)
Meer informatie volgt nog

Stadmakerscongres door AIR
AIR (Architectuur Instituut Rotterdam) organiseert een congres over ruimtelijke en maatschappelijk stadsmaken. Ook het klimaatakkoord komt hierbij aan bod.
Wanneer: 8 oktober
Waar: theater Rotterdam, locatie Schouwburg
Aanmelden: website AIR

Afsluitende bijeenkomst Klimaatakkoord
De presentatie van het definitieve Rotterdamse klimaatakkoord.
Wanneer: december 2019
Meer informatie volgt nog

Toon meer
One moment, please...