Proclaimer

Energieswitch010.nl is een website van de gemeente Rotterdam. Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

- de informatie is correct en actueel
- teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
- teksten zijn begrijpelijk.

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. Dit kan via de contactpagina.

Privacy en cookies

De gemeente maakt gebruik van cookies om haar websites te analyseren en te verbeteren. De verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Rotterdam behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op rotterdam.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze websites voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de sites gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. Lees daarover meer op de pagina toegankelijkheid op de algemene website van de gemeente.

One moment, please...